Lirose d.o.o. Rijeka je osnovana 1994. godine. Tvrtka je specijalizirana za pružanje usluga računovodstva, poslovnog i financijskog savjetovanja, izradu učinkovitih poslovno – informacijskih sustava te izradu poslovnih rješenja za tvrtke različitih profila.

Uspješnim pružanjem usluga, naš tim stječe bogata iskustva i reference. Naša prednost je poznavanje poslovanja poslovnih subjekata širokog spektra djelatnosti. Nastojimo biti suradnici od najvećeg povjerenja našim partnerima i klijentima te ostvarenim rezultatima nadmašiti njihova očekivanja.

Naš educiran i verificiran kadar se tijekom dugogodišnjeg poslovanja dokazao u kvaliteti i jednostavnosti poslovnih rješenja. Želja nam je dodatno povećati kvalitetu i sadržaj usluga kroz stalni napredak kako na poljima IT tehnologija i njihovih primjena tako i po pitanju savjetovanja i edukacije na poljima primjene evropskih i svjetskih normi. Preko 400 naših referenci i referenci naših djelatnika u okviru djelatnosti tvrtke je kvalitetan pokazatelj učinkovitosti i predanosti zacrtanim zadacima.