Optimizacija sustava ključna je za svakog klijenta, jer sustav mora funkcionirati kao jedna cjelinanema dvostrukih unosa istovjetnih podatka i svi zajednički podaci na nivou tvrtke trebali bi biti centralizirani i standardizirani. Cilj nam je pomoći klijentu i ukinuti što veći broj nepotrebnih pomoćnih rješenja, Excel tablica i drugih osobnih evidencija.

SIP (Sustav Integriranog Poslovanja) – zajednički naziv naših programskih paketa, proizvedenih s ciljem olakšanja i unaprjeđenja poslovnih procesa poslovnih sustava. Dugogodišnja praksa u radu s poslovnim subjektima različitih profila i potreba, rezultirala je učinkovitim ERP sustavom namijenjen malim i srednjim poslovnim sustavima. Aplikacije su rađene za Windows sistemsko okruženje s vlastitom bazom ili SQL bazom podataka.

Pružamo kompletnu uslugu, od analize stanja i potreba, projektiranja, implementacije, integracije, dogradnje sustava do sveobuhvatnog savjetovanja. Naš stručni tim osigurava svakodnevnu podršku svim našim klijentima.